Om byen / Indsamling til julelys

Indsamling til julelys

I forbindelse med den årlige juletræsfest i Skovhuset, fik vi samlet de første penge ind til det nye julebelysning i Fårvang.
 
Julekonkurrencen
Kirsten Schødt vandt gavekortet på 500 kroner til Kongensbro Kro, sponsoreret af Kongensbro Kro, i tombolaen afholdt ved weekendens Juletræsfest den 27. november 2016.
 
Indsamlingen er i gang
Samlet gav tombolaen et bidrag til jule belysning på 1.800 kroner, så vi er godt på vej mod første mål på 25.000 kroner. Ydermere går resten af overskuddet fra juletræsfesten også til julebelysning. Beløbet er endnu ikke opgjort.
 
Vær med til at sprede lys
Borgerforeningen har investeret i strømudtag på lygtepæle på Storgade og på noget af Lærkevej, disse er begyndelsen på et nyt lys i juletiden.

Vi vil over det næste lille år lave gentagne events, så vi med jeres hjælp kan tænde et flot lys i Fårvang ved juletid. Derudover bliver der mulighed for, at man løbende kan give et frivilligt bidrag for at nå målet.
 
Kontonr.: 6110 - 0011432719
MobilePay: 81 93 43 26 (anfør venligst "julelys")
 
Vi vil i foråret indbyde til en snak med de af jer der har lyst, om hvordan det julelys vi skal have, skal udformes og hvordan drømmen skal realiseres.
 
Med venlig hilsen
Fårvang Borger- og Håndværkerforening.
 
 
Fårvang Borger- og Håndværkerforening | 8882 Fårvang  | borger@faarvangby.dk